Voordelen zonnepanelen

Een investering in zonnepanelen biedt u tegenwoordig diverse voordelen. Voor een duidelijk overzicht hebben wij hieronder enkele van deze voordelen opgesomd.

Lagere investering in kWh per paneel
Er zijn talloze aanbieders op de markt. Met uiteenlopende prijzen en prestaties. Kiest u voor HR Zonnepanelen dan bent u altijd verzekerd van  beste prestatie in combinatie met altijd de scherpste prijs. Dat werkt direct in uw voordeel. Want hoe lager de prijs per zonnepaneel, hoe hoger de prestatie per paneel en hoe lager de installatiekosten, hoe meer u uiteindelijk verdient en bespaart.

Direct besparen zonder zorgen
HR Zonnepanelen verzorgt de installatie deskundig, snel en van A tot Z. Als uw systeem door ons is geïnstalleerd  kan de opgewekte stroom direct worden gebruikt en wordt de teveel opgewekte stroom teruggeleverd aan het elektriciteitsnet. Zonder dat u daar omkijken naar heeft. U bespaart dus vanaf dag één!

Altijd op maat
HR Zonnepanelen kan voor praktisch ieder dak een systeem samenstellen en installeren dat exact aan uw wensen voldoet. Met de garantie dat wij elke keer deze rekensom maken: Wat verdient ú aan besparingen op uw elektriciteitsrekening. Want daar gaat het om. Of we het nu hebben over 8 of 40 panelen, over een eensgezinswoning of een ruime villa.

Close-up zonnepaneel blauw     Close-up zonnepaneel zwart

En wij bieden u alle mogelijkheden. Plus keuze uit meerdere uitvoeringen. Van de standaard blauwe uitvoering tot de full Black panelen voor grijze of zwarte daken.

Aantrekkelijke aanbiedingen
HR Zonnepanelen zorgt door zeer scherpe en selectieve inkoop, onze ervaring en onze deskundige en efficiënte installatiemethodiek altijd voor actuele aanbiedingen. Met voor u het hoogste rendement en ruime keus voor iedere slimme huiseigenaar.

Wilt u daar meer over weten? Bekijk dan de aanbiedingen één, twee, of drie download de pdf of neem contact met ons op voor een advies op maat.

 Hebt u vragen bel dan:  +31(024)3012103